Monday, December 24, 2012

Webmaster med SharePoint erfaring til NNIT Corporate ITBrænder du for at udvikle gennemtænkte løsninger og yde optimal support? Har du kendskab til og interesse for online markedsføring og kommunikation, og har du samtidig stor erfaring som Webmaster og med SharePoint? Så kan du være vores kommende kollega hos NNIT Corporate IT.

Struktureret, nysgerrig og udadvendt
Corporate IT leverer interne it-løsninger til NNIT, og som webmaster skal du udvikle, vedligeholde og supportere NNITs intranet og extranet (NNIT.com), der begge er udviklet i SharePoint.

Support og vedligehold af de to sites er et dagligt ansvarsområde og du bliver mødt af tekniske såvel som funktionelle udfordringer fra en kundegruppe med varierende behov og kompetencer. Det er derfor vigtigt, at du har en struktureret tilgang til problemløsning, en positiv kommunikation og sætter en ære i at følge opgaverne til dørs.

Udover daglig support og vedligehold, arbejder du også med kontinuerlige forbedring af vores sites. Således vil du deltage i interne projekter og stå for udviklingen af større og mindre ændringsønsker. Her får du ikke kun brug for din erfaring som udvikler, men også for dit kendskab til online markedsføring og -kommunikation.

Du får en bred kontaktflade i hele NNIT men specifikt Kommunikations- og Marketingsafdelingen, hvor du sparrer for at finde de bedste løsninger. Hos NNIT arbejdes der kontinuerligt med forskellige digitale kanaler og sociale medier til eksekvering af kampagner etc., og din digitale forståelse koblet med praktisk udvikler erfaring fra SharePoint, bliver afgørende som sparringspartner for Marketing og Kommunikations afdelingerne hos NNIT.

Her udvikler du dig
I Corporate IT får du 14 topprofessionelle kolleger hvoraf 2 sidder i NNIT Fillippinerne. Vi udvikler, implementerer og supporterer NNIT's interne systemer, og afdelingen spiller en central rolle i understøttelsen af NNIT's vedvarende succes. Du får derfor en meget bred kontaktflade og et stort netværk i organisationen.

Arbejdsmiljøet i afdelingen er uformelt og travlt og vi lægger vægt på at have det sjovt, dele viden og bakke hinanden op som gode kollegaer.

Dit fundament
Du har en længere it-faglig videregående uddannelse, og god erfaring som webmaster. Du har yderligere 1-2 års erfaring med udvikling og support af Microsoft SharePoint 2007/2010, samt med udvikling i C#/VB på .NET platformen og i HTML og CSS. Hvis du har erfaring med Visual Studio 2010 er det også et plus.

Mundligt og skriftligt kommunikerer du klart og tydeligt, og det spiller ingen rolle for dig, om kommunikationen foregår på engelsk eller dansk.

NNIT
Med mere end 1.900 medarbejdere er vi blandt de største it-huse i Danmark. Vi henvender os til regulerede virksomheder, der stiller store krav til kvalitet og sikkerhed. Derfor løfter vi nogle af de største og mest komplicerede projekter.

Vi tror på, at ambitiøse og dygtige folk, der kan og vil selv, skal have lov til det. Desuden mener vi, det er lettere at få succes for både virksomheden og den enkelte, når man arbejder som et team, der er tæt på kunderne og beslutningerne.

I NNIT arbejder vi med en særlig samvittighed, hvor vi tager ansvar for vores kunders IT, som var det vores egen. Vi lever vores værdier ud i hverdagen, så du skal kunne genkende dig selv i dem. Vi er: Conscience driven. Value adding. Open and honest.

NNIT er en international it-serviceleverandør, der rådgiver om, udvikler, implementerer og drifter it-løsninger. Vi skaber værdi for private og offentlige virksomheder ved at tage ansvar for deres it, som var det vores egen. NNIT er ejet af Novo Nordisk A/S, vi er mere end 1.800 medarbejdere, og i 2011 omsatte vi for 1,8 mia. kr.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at fremme lige muligheder. Derfor opfordrer vi alle interesserede til at søge, uanset alder, køn, nationalitet, religion eller etnisk baggrund.

0 comments:

JOBS SPOT | Template by - Jobs Spot - 2012