Monday, December 24, 2012

Systemintegrator til udvikling af services og implementering af serviceorienteret arkitektur

 Systemintegrator til udvikling af services og implementering af serviceorienteret arkitektur, Aarhus Universitet

OM JOBBET
Aarhus Universitet (AU) søger to fagligt stærke systemintegratorer til at indgå i vores systemudviklings– og systemimplementeringssprojekter.

Du skal indgå i vores integrationsteam, der består af udviklere og IT-arkitekter, der udvikler integrationer mellem standard- og egenudviklede forretningssystemer via en integrationsplatform baseret på Oracles SOA-suite og NetIQ Identity Manager.

Dine opgaver bliver at bidrage til at få komplekse forretningsprocesser på tværs af forretningssystemer understøttet af hensigtsmæssige integrationer. Du skal både bidrage til designet af processerne og i den konkrete udvikling og implementering af integrationerne. AU har været igennem omfattende organisationsforandringer, der giver et stort pres for at sikre, at AU’s stamdata om personer, organisering og bygninger er sammenhængende og konsistente på tværs af de mange systemer, der gør brug af dem. Hertil kommer løbende anskaffelser af nye systemer, der skal kunne gøre brug af data fra andre systemer, fx et kommende fælles system til undervisningsplanlægning, og et fælles Learning Management System.

VI TILBYDER

    et job i et miljø, som er fagligt skarpt og inspirerende, med mange bolde i luften og en uformel stemning
    spændende udviklings- og implementeringsopgaver på nye teknologiske platforme
    gode muligheder for personlig og faglig udvikling i takt med dit voksende indblik i en kompleks arkitektur
    mulighed for at præge AU’s systemarkitektur og integrationspraksis sammen med dygtige kolleger
    fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem familie- og arbejdsliv

VI FORVENTER, AT DU:

    har generel erfaring indenfor IT-arkitektur og udvikling af systemintegrationer, herunder service orienteret arkitektur (SOA)
    har erfaring med datamodellering, procesmodellering, UML, integrationsmønstre og web-servicedesign.
    har erfaring med XML-teknologier
    har erfaring med relationelle databaser, gerne Oracle
    er en teamplayer, der har lyst og evne til at bidrage til udvikling og dokumentation af såvel teamets leverancer som den fælles ”best practice”
    har gode kommunikationsevner
    er systematisk og struktureret og kan tænke abstrakt
    kan arbejde selvstændigt og let tilegne dig ny viden
    trives med udfordringer og høj kompleksitet og samtidig formår at finde de enkleste løsninger
    har en længerevarende teknisk uddannelse (f.eks. datalog, civilingeniør eller lignende)

HVEM ER AU IT
Den fælles IT-afdeling (AU IT) ved Aarhus Universitet leverer ydelser og services til hele Aarhus Universitet. Vi er i gang med at gennemføre en ambitiøs og omfattende harmoniserings- og forandringsproces på IT-området. Vi implementerer fælles IT-infrastruktur, fælles integrationsplatform og identitetsstyring og en række fælles bærende administrative systemer for hele universitetet, der skal afløse en lang række gamle lokale systemer. AU IT omfatter ca. 250 medarbejdere.

System- og Udviklingsafdelingen består af 30 medarbejdere, der har ansvar for den overordnede arkitektur af administrative systemer, hvoraf flere og flere er standardsystemer. Vi varetager den løbende udvikling og vedligeholdelse af enkelte fælles administrative systemer, og vi udvikler integrationer mellem systemer via en integrationsplatform, som sikrer effektiv understøttelse af forretningsprocesser og overholdelse af IT- og Telestyrelsens principper om SOA-arkitektur. Vi arbejder som regel efter agile metoder, typisk SCRUM.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn efter overenskomst mellem Staten og relevant faglig organisation (AC, IDA eller Prosa) med mulighed for forhandling af individuelle kvalifikationstillæg. For oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan HR-Partner Hanne Kaiser, haka@adm.au.dk, kontaktes.

Tjenestestedet er Aarhus Universitet, Aarhus.

KONTAKT
Hvis du vil vide mere om Aarhus Universitet, er du velkommen til at besøge www.au.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte System- og Udviklingschef Kristine Stougård Thomsen på mail kst@adm.au.dk.

Samtaler finder sted 16. – 18. januar 2013.

ANSØGNINGSFRIST
Alle ansøgninger skal være afleveret online senest søndag d. 13. januar 2013.

SØG ONLINE
Via linket nedenfor
APPLY:http://www.it-jobbank.dk/jobs--Systemintegrator-til-udvikling-af-services-og-implementering-af-serviceorienteret-arkitektur-Aarhus-Aarhus-Universitet-Faelles-IT--44691-inline.html

0 comments:

JOBS SPOT | Template by - Jobs Spot - 2012